Zejnepi shfaqet me bikini, befason te gjithe me paraqitjen e fundit! (Foto)

0

Vazhdojmë të prezantojmë për lexuesit tanë të nderuar aktorët e serialit Mos më lër të shkoj, i cili do të transmetohet si serial i përditshëm në ekranet e ATV-së në datën 8 janar.

Me heqjen e programeve të Izdivaçit me khk, disa programe preferuan të ndryshonin formatin e tyre, ndërsa disa kanale filluan të heqin tërësisht programet e martesës dhe t’i zëvendësojnë me telenovelat.

Star TV është shumë i suksesshëm në serialet e përditshme.

Më falni dhe vendosni emrin tuaj në episodet e reja të serialit priten me padurim.

Në rrjetet sociale ka shumë komente për episodin e radhës. Në vend që të ndryshonin format dhe të rrezikonin në kanale të tjera, filluan t’i drejtoheshin kësaj fushe duke vendosur telenovelat.

Në disa vende kishte lajme se disa nga programet e Izdivaçit do të transmetoheshin në internet.

Por deri më tani nuk kanë filluar transmetimet aktive në internet.

Tema e serialit të përditshëm është edhe çështje fati.

Fox TV ka nisur së fundmi transmetimin e serialit “Fqinjët” me përshtatjen turke, i cili filloi transmetimin në Australi në vitin 1985 dhe ende po transmeton episodet e reja “Fqinjët”.

Megjithatë, kur vlerësimet që mori ishin të pamjaftueshme, kanali ndaloi transmetimin e serialit.

Është shumë e rëndësishme që vlerësimet të jenë një serial që mund të përmbushë pritshmëritë e publikut për serialet e përditshme dhe ta bëjë atë kurioz.

Për këtë arsye, është e sigurt që kanalet shqyrtohen dhe thuren fort. Seriali Don’t Let Me Go, i cili do të nisë më 8 janar, pritet të jetë gjithashtu afatgjatë.

Pasi folëm për serialin, kush e luan personazhin e Zeynep në serialin Mos më lër të shkoj? Sıla Özlem Important do t’i japë jetë personazhit të Zeynep në serialin televiziv Mos më lër të shkoj.

Kush është Sila Özlem i rëndësishëm? Nga është ai? Përgjigjet e këtyre pyetjeve mund t’i gjeni në pjesën tjetër të artikullit tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *