Shikoni sa elegante Seheri ne jeten reale, ndersa ne serial e njohim si te moshuar?! (Foto)

0

Şebnem Gürsoy ka lindur më 26 qershor 1964 në kryeqytetin Ankara. Emri i saj i plotë është Şebnem Gürsoy Talay.

Pas arsimit të mesëm, ai filloi Teatrin e Artit të Ankarasë dhe u zhvillua në fushën e aktrimit sipas interesit të tij.

Gürsoy, i cili vazhdoi arsimin e lartë në Departamentin e Sociologjisë në Universitetin Hacettepe, nuk mundi ta përfundonte shkollimin sepse u martua.

Aktorja e suksesshme, e cila për një kohë ka punuar në TRT, ka nisur të aktrojë edhe në ekranin e madh dhe është shfaqur para publikut.
Ajo u martua me Altan Erkeklin në vitin 1987, por në vitin 1991 çifti vendosi të divorcohej.

Nga ky bashkim, ajo kishte një djalë të quajtur Efe.

Aktorja e suksesshme, e cila merr pjesë edhe në shumë produksione si Mos më lër të shkoj, Dy gënjeshtarë,

Parathënie, E kaluara krijon në zemrën time, Engjëjt më bekojnë, mos më harro, është gjithashtu një aktore zëri.

Sebnem Gürsoy, e cila ka karakteristikat e Gaforres, është 1.67 metra e gjatë dhe 62 kilogramë peshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *