Lajme

Kush është Tahiri nga seriali Deti i Zi? Cili është emri i vërtetë i Tahirit? Në cilin serial ka luajtur?

Ulas Tuna Astepe është një aktor turk i lindur më 5 maj 1988 në Izmit të Turqisë. Ai është marrë aktivisht në aktrim që nga viti 2008. Ulas Tuna Astepe mbaroi shkollën fillore dhe të mesme në Izmit, e më…
Read more