Ne serial i dashuruar tek Handeja, por e dini te dashuren e vertet te Jamanit (Foto)

0

Toprak Can Adıgüzel është një aktore e lindur më 26 janar 1992 në İzmir. Që në fëmijëri ka marrë pjesë në
shfaqje teatrale për shkak të interesimit të tij për aktrimin.
Toprak Can, i cili erdhi në Stamboll për të studiuar aktrim, përfundoi Departamentin e Dramës dhe Aktrimit
të Fakultetit të Arteve të Bukura të Universitetit Aydın të Stambollit.

Pas 4 vitesh shkollimi për aktrim mes viteve 2013-2017, ai mori pjesë në shfaqje teatrale. Loja e parë;
“Emri im është Feuerbach” ndërsa shfaqja e tij e dytë është “Burn This”.

Ajo mori pjesë në jetën serial duke marrë një rol në episodin e fundit të serialit “Gruaja”.
Aktori i ri më pas nisi të merrte pjesë në serialin “Flame Alev”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *