Neslihan Atagul Vjen Se Shpejti Me Nje Super Serial Tjeter

0

Është publikuar subjekti i filmit ah Belinda. Historia e famshme e Atıf Yılmaz “Ah Belinda” rikthehet në ekranet e Netflix.

Neslihan Atagul luan personazhin e Dilarës në filmin me regji të Deniz Yorulmazer, shkruar nga Hakan Bonomo dhe prodhuar nga OGM Pictures. Në film, Atagul shoqërohet nga aktorët e talentuar Necip Memili dhe Serkan Cayoglu.

Aaahh Belinda, një adaptim modern i filmit me të njëjtin emër, fokusohet në aktoren e re Dilara, e cila u shfaq në një reklamë televizive për shampon e ardhshëm “Belinda”. Gjatë njërës prej provave, jeta e Dilarës ndryshon papritur dhe ajo kupton se të gjithë elementët e skenarit janë bërë realitet. Tani ajo është Handan dhe me dëshpërim përpiqet të vërtetojë të kundërtën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *