Kenan Imirzalioglu dëshiron të rikthehet në serial, por diçka mungon (gjithmonë)?!

0

Kenan Imirzalioglu është një nga emrat që fansat duan të rikthejnë në serialet turke. Duke vazhduar karrierën e tij duke prezantuar në ekranin e ATV spektaklin e konkurrencës “Kush do të bëhet milioner”, aktori është shumë i interesuar për vajzat e tij dhe i kushton shumë vëmendje.

Kenan Imirzalioglu, i cili ka dy vajza të quajtura Lalin dhe Leyla, përpiqet të sigurojë që ato të jenë në kontakt me natyrën dhe kafshët ndërsa rriten. Aktori i njohur, i cili e përshkruan veten si një djalë fshati, tha se ka lindur dhe është rritur në fshat dhe se është përpjekur t’i “bëjë” vajzat e tij të jetojnë eksperiencat e tyre.

Imirzalioglu ka një ndjenjë të fortë të atësisë me vajzat e tij. Aktori, i cili ka një shtëpi të lumtur me gruan e tij Sin Kobal, tha se dëshiron t’i rrisë fëmijët e tij në një mjedis natyror. Kenan tha: “Po mundohem të mbjell domate dhe speca në një zonë të vogël që Lalin t’i nxjerrë që andej. Përpiqem t’i bëj përvojën e saj pikërisht atë që kam përjetuar në fëmijërinë time. Përpiqem ta çoj shpesh në fshat për të parë të gjitha kafshët në natyrën e tyre.”

Aktori i njohur, i cili u habit kur dëgjoi se fansat e tij kanë nisur një fushatë në rrjetet sociale që ai të rikthehet në ekran, tha: “Shpresoj të vij me një projekt që do të jetë i denjë për mallin e tyre. Ka një projekt, po punojmë për të”. Kenan Imirzalioglu, i cili nuk dëshiron të rikthehet në ekran pa një projekt me të cilin nuk ndihet rehat dhe nuk do të qëndrojë, shtoi se do të preferonte të merrte pjesë në një histori të vërtetë dhe të kishte një punë në të cilën beson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *