Kjo eshte gruaja bukuroshe e Tarikut ne jeten reale! (Foto)

0

Vazhdojmë t’ju prezantojmë me aktorët e serialit Mos më lër të shkoj, i cili do të shfaqet në ekranet e ATV-së më 8 janar dhe me prodhim të Nilgün Sağyaşar dhe Ayşe Merdan, kompania e prodhimit të filmit fokus.

Xhirimet e serialit Mos më lër të shkoj ende po vazhdojnë në Ankara.

Tema e serialit Mos më lër të shkoj është; Bëhet fjalë për eksperiencat e familjes Sayar, familjes së pasur të kryeqytetit.

Cengiz Sayar është kreu i familjes Sayar. Për të arritur këtë pozitë të pasur, Cengiz është marrë që në moshë të vogël me tregti dhe ka marrë shpërblimin e mundit të tij.

Ai dëshiron të shohë të gjithë anëtarët e familjes në tryezë për darkë.

Ai beson se ky urdhër i mban gjallë familjet. Djali i madh i Cengizit, Tarık, u rrit dhe filloi të merrte ngadalë biznesin e babait të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *