Onuri nga seriali Me Fal (Beni Affet) i jep fund beqarise!Kjo eshte bukuroshja qe ja mori zemren! (Foto)

0

Seriali turk “Beni Affet”, apo siç përkthehet në shqip ‘Më Fal’, është njëri ndër serialet më të shikuara në trojet shqiptare.

Ky serial shikohet thuajse nga secila moshë. Frikë, emocion, dashuri e sekrete të shumta, i shoqërojnë protagonistët gjatë tërë kohës.

Në Turqi ky serial ka filluar në vitin 2011 dhe deri tani ka shumë aktorë që janë larguar nga ky serial, por, vendin e tyre shumë shpejt e zëvendësuan aktorë tjerë, të cilët u pëlqyen shumë nga shikuesit.

Në Turqi ky serial ka filluar në vitin 2011 dhe deri tani ka shumë aktorë që janë larguar nga ky serial, por, vendin e tyre shumë shpejt e zëvendësuan aktorë tjerë, të cilët u pëlqyen shumë nga shikuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *