Yali Capkini pushton edhe rrjetet sociale!

0

Me fillimin e sezonit të ri të serialeve turke kanë ardhur një numër i madh projektesh të reja. Disa prej tyre sapo po mbërrijnë, kështu që konkurrenca do të jetë e madhe dhe vërtet cilësore.

Ekranet u gjallëruan edhe nga ato projekte që vijnë nga sezoni veror, vazhdimi i serialeve të sezonit të kaluar, si dhe serialet krejtësisht të reja televizive! Edhe pse seriali Star TV Duy Beni / Čuj me dhe seriali i Fox Tozluyaka nuk kanë të njëjtin efekt në shikueshmëri, historitë e tyre vazhdojnë dhe ndiqen nga një audiencë besnike. Situata në rrjetet sociale është bërë edhe më e theksuar në këtë proces. Ndonëse kanë një vlerësim të ulët krahasuar me serialet më me ndikim në sezonin e ri, ato janë në trend në masë të madhe në rrjetet sociale.

Seriali Duy Beni dhe Tozluyaka janë gjithmonë në vendin e parë me aktorët e tyre të rinj në kategoritë “çifti më i njohur” dhe “aktori më i njohur televiziv”. Sigurisht që në këtë renditje ndër serialet për të rinj kryeson Kardeslerim, i cili është një serial që ka 3 sezone që po del sërish në plan të parë për shkak të aktorëve të rinj. Rezultati në rrjetet sociale i serialit, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Let Life Come As It Knows, i cili erdhi nga sezoni veror i Show TV dhe mori një vlerësim të madh, veçanërisht me Devrim Ozkan dhe Ertan Saban, është gjithashtu shumë i mirë. Këta seriale televizive të nisura në sezonin veror po përflitet shumë në rrjetet sociale dhe po dalin vërtet në plan të parë.

Mirëpo, u pa se seriali në sezonin javët e fundit filloi të ndryshojë ekuilibrat! Kjo rritje u drejtua nga seria Yali Capkini gjatë javës 3-9 tetor. Seriali Yali Capkini po pushton dalëngadalë gjithçka, nga vlerësimet dhe rrjetet sociale dhe “kërcënon” të kthehet në një nga serialet më të suksesshëm të këtij sezoni.

Këtu është lista e përmendur e renditjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *