Hande Ercel dhe Burak Deniz, aktorët kryesorë të serialit Icimdeki Yabanci?!

0

Nga Turqia kanë mbërritur informacione të reja në lidhje me një serial të ri që mund të tërheqë shumë vëmendje. Sipas raportimeve të mediave lokale, Hande Ercel dhe Burak Deniz mund të marrin rolet kryesore në serialin e ri televiziv të quajtur Icimdeki Yabanci | I huaji brenda.

TIMS&B Production po përgatit një serial të ri televiziv për kanalin Fox TV. Emri i projektit është Icimdeki Yabanci | I huaji brenda. Veprimi i këtij seriali të ri do të sjellë historinë e një personi i cili ka një çrregullim për të pasur personalitete të shumëfishta në të, të ashtuquajturat. çrregullim i shumë personalitetit.

Rolet kryesore iu ofruan Handa Ercelit dhe Burak Denizit. Është një projekt mjaft ambicioz, gjë që tregon fakti se Hande dhe Burak kanë marrë oferta shumë të mira për të punuar në këtë serial. Kujtojmë se Hande Ercel dhe Burak Deniz kanë luajtur tashmë rolet kryesore në një projekt. Bëhet fjalë për serialin Ask Laftan Anlamaz, i cili u transmetua në vitin 2016 dhe 2017. Seriali zgjati 31 episode dhe la një përshtypje të fortë.

Tani, pesë vjet më vonë, Hande dhe Burak janë shumë më të njohur dhe një bashkëpunim i ri do të tërhiqte shumë vëmendje. Sipas mediave turke, të dy janë pranë vendosjes për të pranuar ofertën për një rol në serialin Icimdeki Yabanci | Një i huaj nga brenda, kështu që nuk do të ishte çudi nëse gjithçka bëhet zyrtare shumë shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *