Burcu Ozberk është e emocionuar për serialin e ri Kralice / Mbreteresha

0

Burcu Ozberk, e cila arriti sukses të madh me projektet ku mori pjesë, ishte karakteristikë e serialeve komedi romantike.

Megjithatë, këtë herë aktorja e njohur zgjodhi të merrte rolin kryesor të një historie të fortë dramatike. Aktorja, e cila pritet të jetë një çift i mirë serialesh me Gokhan Alkanin, nga e mërkura e datës 22 mars do të prezantojë publikun me një histori krejt të re dhe një personazh krejt ndryshe në serialin Kralice/Mbreteresha.

Burca Ozberk do të luajë një personazh të fortë femër të quajtur Deniz në serialin e saj të ri. Nëse shikoni imazhet e pasqyruara në trailerat e serialit, projekti kënaq publikun që dëshiron të shohë femra të forta dhe të pavarura në ekran.

Ozberk është njëkohësisht e emocionuar dhe ambicioze për serialin e saj të ri. Aktorja tha:

“Jam shumë i emocionuar sepse do të jetë një dramë shumë e fortë dhe e bukur”. Edhe shumë shikuesve do të mbeten përshtypje këto fjalë inkurajuese të aktores.
Një dramë e fortë dhe e bukur

Duke shpjeguar disa detaje rreth serialit, Burcu Ozberk shpjegoi se sa shumë e pranoi projektin e Mbretëreshës me fjalët e mëposhtme:

“Jam shumë i emocionuar sepse do të jetë një dramë shumë e fortë dhe e bukur. Nuk mund ta përshkruaj emocionin që ndjeva kur e lexova. Deniz është një grua e fortë e përkushtuar ndaj familjes së saj. Thashë se është e përkushtuar ndaj familjes, por në fakt ajo ka jetën e saj dhe e balancon atë. Ajo gjithashtu bën një punë të shkëlqyer për të portretizuar jetën e burrit të saj. Nga ana tjetër, është babai i saj, këtu është ferma dhe ajo e mban të ekuilibruar. Në serialin Queens, do të shohim sesi kjo familje e bukur shpërbëhet dhe më pas bashkohet. Do të përpiqem të tregoj luftën e Denisit me jetën me qëndrimin e saj të drejtë.”

Duke vënë në dukje se personazhi i Denisit po merr shumë vëmendje, Ozberk është i emocionuar kur sheh personazhe të forta femra në ekran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *