Konfirmohet kasti i serialit Uc Kiz Kardes / Tri Motrat

0

Së fundmi gjithnjë e më shumë po shtohen lajmet për serialin e ri turk Uc Kiz Kardes / Tri Motrat. Tashme edhe është konfirmuar pothuajse i gjithë kasti.

Seriali Uc Kiz Kardes / Tri Motrat është një përshtatje e librit të Iclal Aydin. Në novelën ku është bazuar seriali, tregohet historia e fatit të tre motrave Turkan, Donus dhe Derya. Drejtor i këtij projekti do të jetë Emre Kavuk. Skenari është përshtatur nga Ayse Isikmen. Është zgjidhur edhe çështja e kastit të këtij seriali të ri turk.

Rolet në serial do t’i interpretojë autori i librit, Iclal Aydin, e më pas Berker Guven, Reha Ozcan, Ozgu Kaya dhe Almila Ada. Përveç tyre, role do të luajnë edhe Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Beinan Donmez, Nazli Senem Unal. Gjithashtu është konfirmuar se Demircan Kacel, Vural Sahanoglu dhe Hakan Atalay do të luajnë në serial. Dihet pothuajse i gjithë kasti i këtij projekti.

Tashmë dihet se seriali ne fjale do te filloj diten e hene ne kanalin Alsat-M, si dhe gjithashtu po vazhdon me sezonn e dyte ne kanalin turk Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *