Një situatë e pakëndshme për Nalan në serialin Camdaki Kiz

0

Seriali Camdaki Kiz, i cili transmetohet të enjten në mbrëmje në Kanal D, vazhdon me emocione me sezonin e tretë.

Drejtimi i tregimit ka ndryshuar shumë, por elementi i eksitimit ka mbetur gjithmonë i njëjtë. Adhuruesit e serialit Camdaki Kiz/The Girl Behind the Glass presin me padurim çdo javë të re dhe në episodin e 70-të që do të transmetohet mbrëmjen e së enjtes, më 16 mars do të ndodhin ngjarje shumë të rëndësishme.

Muzaferi pritet të mësojë se Hayri ka grua dhe fëmijë. Fillon një proces i ri në të cilin Sedati mbështetet sërish pas derës së Nalanit. Sigurisht që ka pasur një skenë të pakëndshme për Nalanin e luajtur nga Burcu Biricik.

Ndërsa gruaja e Hayrit, Turkan, qëndron në mes me fëmijët e saj, situata në të cilën do të bjerë Nalan është e ngjashme me situatën për të cilën ajo kishte protestuar më parë. Nalan, e cila u mashtrua nga burri i saj me një grua tjetër, përpiqet të ketë një lidhje me burrin e gruas tjetër.

Shikuesit të mërzitur

Shikuesit në rrjetet sociale kishin shumë simpati për personazhin e Nalanit dhe i qëndruan pranë deri në këtë moment. Megjithatë, tani shumë shikues janë gjithashtu të mërzitur për gjendjen e Turkanit dhe nuk janë rehat me situatën e Nalanit. Një shikues tha:

“Më vjen më shumë keq për Turkanin. Sa e vështirë është të jesh i injoruar dhe i pafuqishëm nga partneri”. Hivza Zizan Alp iu bashkua serialit me personazhin Turkan. Ky personazh përfaqëson gra të dëshpëruara dhe të injoruara që përpiqen të mbajnë jetën me fëmijët e tyre.

Në fakt, është një situatë shumë e zakonshme në shoqëri, por shfaqja e saj në një serial televiziv ambicioz si Camdaki Kiz ishte efektive për sa i përket ndërgjegjësimit social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *