Cili do të jetë fati i Nursemës në serialin Kizilcik Serbeti / Sherbet Thane?!

0

Seriali Kizilcik Serbeti / Sherbet Thane i cili ka 17 episode deri më tani është në rrugë e sipër duke arritur shikueshmëri shumë të mirë që në fillim.

Në fakt, interesi i audiencës u tregua se po rritej me vlerësime të larta javën e kaluar. Nursema, e luajtur nga Ceren Yalazoglu Karakoc në rrëfimin e serialit, fitoi zemrën e të gjithëve. Kur projekti filloi për herë të parë, kishte një publik që nuk e pëlqeu shumë personazhin e Nursema. Shkak për këtë ka qenë qëndrimi i saj ndaj Dogës.

Megjithatë, solidariteti femëror doli nga pjesët e mëvonshme të serialit dhe personi që e kuptoi më mirë Nursemën ishte Doga. Në trailerin e publikuar para episodit të ri të 18-të të serialit Kizilcik Serbeti, publiku u prek thellësisht nga fakti që Nursema ishte martuar me një burrë që nuk e pëlqente dhe se u përpoq të bënte vetëvrasje duke u hedhur nga dritarja për të shmangur. duke qenë me të.

A do të ketë lumturi në fund?!

Publiku pyet gjithashtu se si do të shfaqet tani e tutje në rrëfim Nursema, e cila përfaqëson shumë gra që janë martuar me një person që nuk e duan dhe që kanë vuajtur dhunën nga i shoqi që ditën e parë.

Në këtë pikë, duhet t’i referohemi fjalëve të Ceren Yalazoglu Karakoc, e cila së fundmi ka bërë deklarata për serialin me kolegun e saj Serkan Tinmaz. Para së gjithash, personazhi i Nursemës do të mbetet në histori dhe do të kryqëzohet me Umutën në të ardhmen.

Ekziston edhe mundësia që ata të kenë një jetë të lumtur. Ceren u jep disa të dhëna kureshtarëve për personazhin e Nursemës me fjalët e mëposhtme për serialin:

“Dhe ne lexojmë çdo episod të ri me tronditje dhe befasi të madhe. Jemi të gjithë shumë rehat”. Nursema dhe Umut, pra dashuria e tyre është në rrugë pa krye dhe Serkan Tinmaz tha se të pranishmit e presin gjëra dramatike. Mirëpo, fjalët e mëposhtme të Ceren-it i dhanë shpresë të gjithëve: “Duket se në fund do të ketë lumturi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *