Një fillim shumë i mirë për serialin e ri turk Cop Adam

0

Dje u shfaq premiera e serialit të ri televiziv turk Cop Adam . Bëhet fjalë për një projekt të ri të kanalit Star TV.

Njerëzit e Star TV kanë një arsye për të buzëqeshur sot. Seriali i tyre i ri i quajtur Cop Adam i përkthyer nga Uncle Glish pati një fillim shumë të mirë. Episodi i parë i këtij seriali të ri turk, i cili u transmetua të mërkurën, më 30 nëntor, arriti një vlerësim total prej 4.42. Në kategorinë AB shifra ishte 4.43, dhe në ABC1 4.92. Shifra shumë të mira për të filluar dhe të gjithë shpresojnë që shikueshmëria të përmirësohet më tej në episodet e ardhshme.

Ky projekt, i cili është në krye të kompanisë OGM Pictures, tërhoqi shumë vëmendje edhe para fillimit të transmetimit për shkak të zgjedhjes së aktorëve kryesorë. Engin Altan Duzyatan dhe Elcin Sangu luajnë në serial. Kur bëhet fjalë për emrin e serialit në gjuhën tonë, pati disa dyshime. Shumë njerëz e përkthyen Cop Adam , më vonë si Scavenger, por kuptimi i vërtetë i emrit të serialit, i cili ndoshta do të përshkojë komplotin, është Uncle Glish. Këtë e vërtetojnë vizatimet e një figure të njohur me një emër paksa të lezetshëm dhe qesharak që gjenden në çdo poster të këtij seriali të ri turk.

Cop Adam është një serial i bazuar në një histori të vërtetë për lojën e dashurisë midis zhvilluesit të lojërave video Tamer dhe bankierit Peri, të cilët takohen në një mënyrë krejtësisht të pazakontë dhe të papritur që i fut të dy në një lojë të rrezikshme, por të bukur. Kur loja e krijuar nga Tamer u bë një sukses në mbarë botën, ajo tërhoqi vëmendjen e investitorëve të huaj dhe Tamer u bë pronar i një pasurie të madhe. Perry, i cili pengohet mbi të një natë, shkatërron të gjithë ekuilibrin që ai përpiqet të vendosë me familjen e tij. Sapo Tamer sheh Perry-n, ai në mënyrë të pandërgjegjshme shkon pas saj, duke rrëmbyer gruan e re me një impuls të papritur. Dashuria mes Tamerit dhe Perit, e lindur nga urrejtja, do të vihet në provë kundër pengesave të mëdha përmes episodeve misterioze, emocionuese dhe emocionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *