Sa paska ndryshuar Tunci nga seriali Me Fal, ai paska bere floket e bardha! (Foto)

0

Regjisor teatri, aktor i teatrit, filmit dhe serialeve televizive.

Ai ka lindur më 5 korrik 1985 në Bitlis.

Është diplomuar në Departamentin e Aktrimit të Konservatorit Shtetëror të Ankarasë në Universitetin Hacettepe.

Përfundoi gjysmën e dytë të vitit të tretë në Akademinë Estoneze të Teatrit dhe Muzikës.

Pasi luajti në shfaqje të ndryshme në Stamboll, ajo u kthye në Ankara për serialin televiziv Deniz Yıldızı.

Përveç aktrimit në teatër, Özgün Çoban, i cili deri më tani ka luajtur në 8 filma dhe seriale, ka luajtur edhe personazhin e Tunç Yıldırım në Beni Affet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *