Në serial një vajz e ndrojtur dhe naive por njihuni me Aishen në jetë reale ! (Foto)

0

Yağmur Tanrısevsin ka lindur më 24 gusht 1990 në Mersin, me origjinë nga Mersini. E lindur dhe e rritur në të
njëjtën krahinë, aktorja bukuroshe ka përfunduar arsimin fillor në Mersin.
Yağmur Tanrısevsin, i cili erdhi në Stamboll në vitin 2010 për arsim universitar, studioi në Departamentin e
Qeramikës në Fakultetin e Arteve të Bukura Marmara.

Yağmur Tanrısevsin e filloi karrierën e saj të aktrimit me rolin e Jennifer në filmin horror The Tragedy,
megjithatë, ajo u bë fytyra e markës së reklamave të markës bambi.

Yağmur Tanrısevsin, i cili filloi të studionte në Craft Acting Workshop, mori një rol në serialin televiziv
“I Named Feriha”, me aktorë Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Metin Çekmez dhe Vahide Gördüm, në vitin 2011 me një
ofertë nga agjencia me të cilën ai ishte i lidhur. u njoftuan masave.

Yağmur Tanrısevsin, e cila është e interesuar për artet dhe sportet si tenisi, boksi, basketbolli, skijimi,
piktura dhe skulptura, mori çmimin e 5-të Footed Gazeta Television Awards për aktoren më të mirë në rol
dytësor në vitin 2014 për rolin e saj në serialin televiziv Güneşi Beklerken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *