Çfare ndodhi me Osman Kozanin pas perfundimit te serialit Beni Affet (Foto)

0

Aktor i teatrit, filmit dhe serialeve televizive. Ai ka lindur më 17 Prill 1960, në Üsküdar / Stamboll.
Ai u diplomua në Universitetin e Ankarasë, Fakulteti i Gjuhës, Historisë dhe Gjeografisë, Departamenti i Teatrit.
Punon në Drejtorinë e Teatrove Shtetërore të Ankarasë.

Nusret Şenay luajti personazhin e Osman Kozanit në serialin Beni Affet, ku luajti për 8 sezone.
Pas 10 vitesh ka luajtur personazhin e Muzaferit në serialin Mos më lër të shkoj.
Ai vazhdon të marrë pjesë në projekte të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *