Cagatay Ulusoy dhe Ebru Sahin aktorët kryesorë të projektit të ri?! (Foto)

0

Kemi lajme të reja nga xhirimet e serialeve dhe filmave turk. Sipas informacioneve të reja, rolet kryesore në projektin e ri shumë ambicioz do të luajnë Ebru Sahin dhe Cagatay Ulusoy.

Vazhdojnë përgatitjet për një film të ri turk të quajtur Centilmen / Gentleman, i cili do të filmohet për platformën dixhitale Netflix. Dihet që në fillim se rolin kryesor mashkullor në film do ta luajë Cagatay Ulusoy. Është zbuluar edhe etiketa e filmit, e cila thotë: “Harroje kërkimin tënd për përsosmërinë”. Ka një çarje në çdo gjë. Kështu hyn drita”.

Autori i skenarit, Deniz Madanoglu, tha se personazhi kryesor i filmit është një zhigolo, por se komploti nuk ka të bëjë me detajet e këtij profesioni, por me vetminë, kërkimin e identitetit të dikujt, depresionin, marrëdhëniet mes një burrë dhe një grua, si dhe pasiguria që është e pranishme në jetën tonë. Është një dramë psikologjike.

Mediat turke shkruajnë se Ebru Sahin do të luajë përkrah Cagatay në filmin e ri. Kujtojmë se Sahin ka nënshkruar kontratë njëvjeçare me producentin Onur Guvenatam, i cili është edhe drejtuesi i këtij filmi. Komploti i filmit Centilmen do të tregojë historinë e një burri që punon si zhigolo me miqtë e tij dhe i cili bie në dashuri me një vajzë të re, pas së cilës jeta e tij ndryshon.

Kjo nuk do të thotë që Ebru do të punojë vetëm në atë film në periudhën e ardhshme, pasi kontrata e saj me OGM Pictures dhe Guvenatam nuk ka një klauzolë që përcakton numrin e projekteve, por vetëm periudhën kohore në të cilën ajo do të punojë për këtë. kompania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *