Gökhan Alkan flet per rolin e ri si Ferit Sancakzade, ne serialin me te ri ‘Zemer e Plagosur’

0

Seriali i ri i Alsat-M, Zemer e Plagosur, po bëhet gati të bëhet legjenda e re e ekranit me kastin e pasur dhe produksionin madhështor.

”Feriti është një personazh që vendos drejtësinë në qendër të jetës së tij”

Gökhan Alkan, një nga aktorët kryesorë të “Zemer e Plagosur”, e cila ngjalli shumë interes me promovimet e tij të publikuara, foli për personazhin e Ferit Sancakzade, trashëgimtarit të Sancakzades, një prej familjeve famëkeqe të Hatay-Antakya. “Feriti lindi në tokat pjellore të fushës së Amikut si bir i një familjeje me rrënjë të thella, piu ujin e vendit, u pjekur në diell, u bë avokat duke vënë drejtësinë në qendër të jetës së tij, është i patrembur. , krenar, krenar, por edhe naiv”, tha ai.

Tiparet e spikatura të personazhit të aktorit të njohur janë: “Ai është një zemër e madhe, person i kujdesshëm, i dobishëm, besnik dhe shumë i dhembshur. Pasuria dhe statusi nuk janë bota që ai zgjodhi, por bota ku ai ka lindur. Është punë e vështirë për të ji i fortë dhe i mirë. Feriti e kapërceu sfidën, dha besim dhe kishte besim. Emocional Është një njeri me inteligjencë dhe ndjeshmëri të lartë. Ai është njeriu i këtij vendi, i këtij dielli, i kësaj gjeografie.” shprehur në fjalët e tij.

Zemra e Plagosur, e cila u prodhua nga Surec Film duke u bazuar ne romanin e Tomris Giritlioglu, do te jete nje nga serialet me te spikatura te ketij sezoni ne kanalin e Alsat-M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *