Tariku bëhët baba për herë të parë kjo është gjinia e foshnjës dhe sa emër i bukur! (Foto)

0

Emrah Akduman dhe Gökçe Mavuş, të martuar të lumtur, morën në krahë në orët e para të 2022 vajzën e tyre Adalina, e cila peshonte 3 kg.

Foshnja Adalina, e cila ishte foshnja e parë e lindur në vitin 2022, dha pozën e saj të parë në krahët e mjekëve të saj.

39-vjeçari Akduman shprehu ndjenjat e tij si më poshtë;

“Vajza ime e dashur ka lindur në ditën e parë të vitit të ri.

Ndjenja më e pastër dhe më e bukur në jetë që nuk përshkruhet. Ndjenjat e mia janë të papërshkrueshme.”

“Të DREJTAT E NËNAVE NUK PAGUHEN KURRË”
“Allahu më dhëntë mundësinë që të jem gjithmonë pranë fëmijës tim dhe ta kryej detyrën time si baba në mënyrën më të mirë të mundshme.

Sigurisht që e pashë edhe sa sakrificë dhe durim të madh është amësia.

Të drejtat e nënave nuk paguhen kurrë. Kur linda, e kuptova shumë më mirë këtë…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *