Afra Saracoglu dhe Mert Ramazan Demir po përjetojnë periudhën më të suksesshme të karrierës së tyre në serialin Yali Capkini.

0

Interesi për serialin Star TV të quajtur Yali Capkini është rritur aq shumë sa shifrat janë pothuajse në prag të “çmendurisë”.

Seriali Yali Capkini, i cili arriti vlerësime dyshifrore të shikueshmërisë së bashku me një nga më të mirët e sezonit, është një shenjë e stabilitetit që vazhdon çdo javë. Duhet thënë se shikueshmëria e këtij seriali turk është shumë e lartë, jo vetëm që shikueshmëria e videove të publikuara në ambientin e YouTube është në nivelin e “çmendurisë”. Numri i shikimeve të episodit të fundit të 7-të të serialit në Youtube ka shkuar në 8 milionë. Përveç kësaj, traileri për episodin e 8-të të ri të serialit arriti 4.8 milionë shikime në vetëm 24 orë. Aktualisht, ky numër po shkon drejt gjashtë milionëve!

Është folur shumë për performancat kryesore të Afra Saracoglu dhe Mert Ramazan Demir. Dy aktorët e rinj kanë krijuar një valë të madhe ndërveprimi në rrjetet sociale, me qindra mijëra postime për dyshen që publikohen çdo javë. Shikueshmëria e shkëlqyer e serialit të Yali Capkini, statusi i saj dominues në rrjetet sociale dhe numri i çmendur i shikimeve në Youtube zbulojnë një pamje madhështore. Është e rëndësishme të theksohet se ky interesim i madh për serialin jo vetëm në shikueshmëri, por edhe në media dhe rrjete sociale vazhdon të rritet.

Personazhet Seyran dhe Ferit, të luajtur nga Afra Saracoglu dhe Mert Ramazan Demir, u japin këtyre dy aktorëve të rinj periudhën më të suksesshme në karrierën e tyre. Mert Ramazan Demir, i cili ka luajtur edhe në serialin e Netflix Sahmaran, së fundmi është përfolur më shumë se kolegët e tij të rinj dhe tërheq më shumë vëmendje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *