Në serial me një rol negativ por në jetë reale Miss (Foto )

0

Modele, aktore televizive. Ajo ka lindur në vitin 1994 në Stamboll. Është diplomuar në METU për Inxhinieri Mekanike. Ajo bëri emër me konkursin e bukurisë Miss Turqia 2016. Edhe pse u zgjodh Mbretëresha Ndërkombëtare, ajo u tërhoq nga gara dhe ia ktheu kurorën.

Çağla Çukurova luajti personazhin e Cansu në serialin televiziv Mos më lër të shkoj, hera e parë që luan që nga viti 2018. Në serial ajo është vajza e Esinit që studion në universitet. Esin kërkon të arrijë ambiciet e saj duke u martuar me Cansu me Emren. Ai nuk ka frikë të përdorë vajzën e tij. Edhe pse Cansu bën gjëra të këqija nën drejtimin e nënës së saj, në një moment ajo do të rebelohet kundër tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *