A e dini se Emre në jetë reale është i fejuar kjo është bukuroshja e cila ja morri zemrën! (Foto)

0

Aktor i teatrit dhe televizionit. Ai ka lindur më 1 korrik 1993, në Stamboll.

Është diplomuar në Departamentin e Teatrit të Konservatorit Shtetëror të Universitetit Hacettepe.

Berkay Veli, i cili mori pjesë në shfaqje teatrale si Sulltani i Madh dhe Prometheu i lidhur me zinxhirë, u shfaq për herë të parë në serialin televiziv Seven Ne Yapz në 2017.

Që nga viti 2018, ai luajti personazhin e Emres në “Mos më lër të shkoj”.

Emre, djali më i vogël i familjes.

Ai është një kirurg i gjallë, i gëzuar dhe i suksesshëm. Bella e syrit të nënës së saj.

Pas dashurisë së tij për studenten e mjekësisë Zeynep, Emre do të piqet dhe për herë të parë do t’i ngrejë familjes së tij flamurin e rebelimit.

Kjo dashuri do të zbulojë sekretet e së shkuarës një nga një.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *