Afra Saracoglu apo Sila Turkoglu – cila është aktorja më e njohur?!

0

Mediat turke po trajtojnë një temë interesante. Objektivi i interesimit dhe diçiturave të tyre u bënë aktoret Afra Saracoglu dhe Sila Turkoglu.

Në pamje të parë këto dy zonja kanë disa gjëra të përbashkëta. Të dy janë të rinj dhe shumë të talentuar në punën e tyre dhe bukuria dhe karizma e tyre të mahnit. Saracoglu dhe Turkoglu janë ndoshta aktoret më të talentuara të brezit të ri dhe me serialet e tyre të reja në të cilat luajnë rolet kryesore, po përshkruajnë rrugën e tyre drejt suksesit dhe popullaritetit. Megjithatë, shumë besojnë se Sila Turkoglu është favorizuar nga mediat në Turqi së fundmi, sidomos pas largimit të saj nga seriali Emanet, dhe se situata kur bëhet fjalë për popullaritet është në fakt ndryshe.

Në favor të kësaj flasin edhe projektet e tyre të reja. Afra Saracoglu shkëlqen në serialin Yali Capkini, i cili është padyshim hiti më i madh i sezonit të ri. Nga episodi në episod, seriali arrin rezultate vlerësimi gjithnjë e më të mira, të cilat tashmë janë vërtet fantastike, çdo fjalë tjetër do të ishte e tepërt.

Seriali Kizilcik Serbeti / Sherbet boronicë, i cili po ashtu ka nisur së fundmi, në të cilin një nga rolet kryesore luan Sila Turkoglu, është shpallur si “bombë” dhe rezultatet e shikueshmërisë së episodit të parë kanë qenë shumë nën pritshmëritë. Sigurisht, shumë varet nga historia e serialit, por aktorët kryesorë janë padyshim një nga faktorët më të rëndësishëm për çdo serial.

Aktualisht, Afra Saracoglu mund të konsiderohet me siguri talenti më i madh apo ylli i ri i serialeve turke, ndërsa Sil Turkoglu ka një rrugë të gjatë për të provuar veten. Derisa fati i buzëqesh dhe gjen një projekt si Yali Capkini, i cili e çoi Afru-n në lartësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *