Një fillim shumë i mirë për serialin e ri turk Yurek Cikmazi / Zemër e thyer (Foto)

0

Mbrëmë u shfaq premierë një serial i ri televiziv turk. Është një projekt i quajtur Yurek Cikmazi / Zemër e thyer.

Seriali i ri Yurek Cikmazi / Zemra e Thyer transmetohet në kanalin TRT 1. Fillimi ishte shumë i mirë, sa i përket vetë vlerësimit. Në kategorinë totale të vlerësimit, episodi i parë ka arritur rezultatin 3.76. Në kategorinë AB, shifra ishte 3.29. Në ABC1, rezultati i shikueshmërisë ishte 4.29. Kur merret parasysh se është vetë fillimi, këto rezultate mund të klasifikohen si shumë të mira dhe madje të shkëlqyera.

Kujtojmë se rolet kryesore në serial luhen nga Irem Helvacioglu si avokate Zeynep dhe Alp Navruz në rolin e Halilit. Përveç tyre, në serial luajnë edhe Dilara Aksuyek, Alp Akar, Mesut Akusta, Erhan Alpay, Eylul Ersoz, Ayca Bingol e të tjerë.

Më poshtë është një përshkrim i shkurtër i komplotit të serialit të ri turk Yurek Cikmazi / Zemër e thyer: Ky serial dramatik do të tregojë historinë e një familjeje anëtarët e së cilës kuptojnë se jeta e tyre po ndryshon në mënyrë drastike pas një tragjedie. Cennet, e cila punon që e vogël dhe po përgatitet për martesë, martohet me Yilmazin, me të cilin ka rënë në dashuri dhe nga fshati i saj vjen nuse në Stamboll. Si rezultat i martesës së tyre, e cila zgjati gati dyzet vjet, ata kanë tre fëmijë. Martesa, e cila filloi “në kohë të mira dhe të këqija”, përfundon me paralizën dhe vdekjen e Cennet. Ajo la pas tre fëmijë që qanin dhe një burrë.

Megjithatë, një letër që del pas funeralit i kthen me kokë poshtë faktet që të gjithë besojnë. Siç rezulton, letra që Cennet shkroi para vdekjes fajëson burrin e saj. Kjo shkakton një ndarje mes vëllezërve dhe motrave: Feride, e cila gjithmonë e do të atin pa kushte dhe qëndron në krah të tij, Birsen, e cila është mësuar t’i bindet çdo gjëje për të mos u lënduar, dhe Halili, i cili prej shumë kohësh nuk mban anën e të atit. koha.

Si rezultat i hulumtimit të saj me kalimin e kohës, avokatja nga Cennet arrin të gjejë prova për të vërtetuar saktësinë e këtij pretendimi. Në fakt nuk është aspak e vështirë, sepse Yilmaz është një burrë që ka qenë gjithmonë i dhunshëm jo vetëm ndaj gruas, por edhe ndaj fëmijëve. Edhe pse ky është një sekret i hapur për të gjithë përreth, askush nuk guxoi të kundërshtonte, por të gjithë heshtin, veçanërisht Cennet. Letra që ai lë para se të vdesë është provë se e vërteta është e qartë. Edhe pse është e dhimbshme për tre vëllezërit e motrat të vendosin se ku të qëndrojnë dhe të kthehen në përballjen e tyre të papërfunduar në të kaluarën; me kalimin e kohës ata vendosin të shërojnë plagët e tyre dhe fillojnë të luftojnë për t’u bërë sërish një familje. Ndërkohë mes Halilit dhe Zejnepit, avokates që merret me çështjen e nënës së tij, lind një dashuri e madhe. Zeynep do të luftojë edhe për Halilin edhe për Cennet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *