Është zbuluar komploti i serialit të ri turk Cop Adam

0

Sezoni i ri i serialeve turke është në ecje të plotë. Së shpejti nisin serialet e reja dhe njëri prej tyre është Cop Adam.

Dihen disa informacione bazë për serialin Cop Adam. Projekti po prodhohet nga OGM Pictures. Seriali do të transmetohet në kanalin Star TV dhe sipas njoftimeve mund të bëhet seriali kryesor i këtij kanali. Kasti është i madh. Rolet kryesore të këtij seriali të ri turk janë Engin Altan Duzyatan dhe Elcin Sangu, një çift aktori shumë i respektuar.

Komploti i serialit Cop Adam patjetër do të jetë i ndryshëm nga gjithçka që kemi parë deri më tani. Më poshtë është një përshkrim i shkurtër i komplotit të këtij seriali të ri televiziv. Historia ndjek Tamerin (luajtur nga Engin Altan Duzyatan) i cili është një inxhinier softuerësh që u pasurua brenda natës. Shumë shpejt ai u zhvendos me familjen në një vilë luksoze. Tamer bëhet i fiksuar pas Perit (Elcin Sangu), i cili është një menaxher banke, të cilin e rrëmben dhe e mbyll në bodrumin e tij! Pas kësaj do të pasojnë ngjarje të papritura dhe interesante. Data e premierës së serialit Cop Adam do të shpallet në periudhën e ardhshme.

Nëse përshkrimi i komplotit tingëllon si diçka që mund të keni parë kohët e fundit – keni të drejtë. Traileri i serialit të ri turk Esaret tregon një grua me zinxhirë, të burgosur në një lloj bodrumi. Kjo është diskutuar tashmë më parë, kur kemi shkruar për faktin se seriali i ri turk Cop Adam dhe Esaret do të kenë një gjë të përbashkët – obsesionin e një burri me një grua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *