Seriali Capkeni fituesi i rejtingut mbremjen e djeshme (Foto)

0

Vlerësimet, të cilat tregojnë shkallën e shikimit të serialeve, filmave dhe programeve televizive, janë kurioze nga audienca. U shpallën rezultatet e vlerësimit të produksioneve të publikuara dje. Një nga prodhimet e suksesshme, The Kingfisher doli i pari në të gjitha grupet e audiencës.

Pra, cili prodhim fitoi vendin e parë dje? Këtu janë 10 prodhimet më të mira…

1) Yalı Çapkını – STAR TV
2) Esra Erol’da – ATV
3) Yalı Çapkını ( Tekrar) – STAR TV
4) Selçuk Tepeli İle FOX Ana Haber – FOX TV
5) Müge Anlı İle Tatlı Sert – ATV
6) Arka Sokaklar – KANAL D
7) ATV Ana Haber – ATV
8) Arka Sokaklar ( Özet) – KANAL D
9) İyilik – FOX
10) Masterchef Türkiye – TV8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *