Fillimi i dobët i serialeve Tuzak dhe Hayat Bugun

0

Të mërkurën e datës 19 tetor nisën dy seriale të reja turke. Edhe pse pritshmëritë ishin të mëdha, vlerësimi i episodit të parë në të dyja këto projekte dështoi.

Rreth serialit Tuzak | Për Klopkën u fol dhe u shkrua shumë. U ngrit shumë pluhur, tifozët ishin të padurueshëm, dhe rezultati – i hollë. Vlerësimi i episodit të parë ishte vërtet i keq. Në kategorinë totale, episodi i parë i serialit arriti rezultatin prej vetëm 2.47. Në kategorinë AB, shifra ishte 2.80, dhe në ABC1 3.10. Kjo sigurisht që nuk është diçka që kanë shpresuar krijuesit e projektit dhe njerëzit e kanalit TV8, ku transmetohet seriali.

Krahas këtij projekti dje ishte edhe premiera e adaptimit turk të serialit amerikan New Amsterdam. Seria Hayat Bugun | Jeta sot, e cila është një xhirim i serialit të njohur amerikan, në episodin e parë arriti rezultate disi më të mira sesa seriali Tuzak. Vlerësimi total i episodit të transmetuar të mërkurën ishte 3.14, AB 2.88 dhe shifra në kategorinë ABC1 ishte 3.92. Shumë besojnë se shikueshmëria këtu, edhe në fillim, ishte shumë më e ulët se sa pritej. Në të vërtetë, këto dy seriale të reja kanë një rival serioz, ndoshta shumë serioz.

Bëhet fjalë për serialin Kurulus Osman, i cili është sundimtari i padiskutueshëm i shikueshmërisë mbrëmjeve të së mërkurës. Episodi i ri arriti një vlerësim total prej 7.38, AB prej 5.06 dhe ABC1 prej 7.48. Një rënie e vogël u regjistrua në të tre kategoritë, por seriali është ende shumë përpara të gjithë të tjerëve, duke përfshirë dy projektet e reja të përmendura Tuzak | Klopka dhe Hayat Bugun | Jeta sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *