Ështe publikuar seriali i ri i Sila Turkoglu, e cila u largua nga Emanet (Foto)

0

ËSHTË PUBLIKUAR SERIALI I RI I SILA TÜRKOĞLU, E CILA U LARGUA NGA EMANET: SHIKONI KUSH ËSHTË BASHKËYLLI I SAJ.

Mbetet ende në mendje se Sıla Türkoğlu u largua nga seriali Emanet, i cili u shikua në të gjithë botën, pa bërë as finalen e tij. Tashmë sytë janë tek seriali i ri i aktores së suksesshme. U pyet se me kë do të ndante Sıla Türkoğlu rolin kryesor në serialin emri i të cilit dihet.

Sıla Türkoğlu, e cila bëri të njohur emrin e saj në mbarë botën me serialin e përditshëm Emanet të transmetuar në Channel 7, u largua nga seriali në mënyrë plot ngjarje.

Ndarja e Sıla Türkoğlu nga Emanet, e cila nuk erdhi në xhirimet e finales së sezonit dhe gjoja tha se nuk do të merrte pjesë në sezonin e tretë edhe pse kishte një marrëveshje, bëri bujë në mbarë botën.

Sıla Türkoğlu, e cila ishte e lodhur duke qenë në Emanet dhe tha se nuk donte të merrte pjesë në një serial kaq të gjatë, heshti pas kësaj ndarjeje plot ngjarje. Së fundmi është publikuar edhe seriali i ri në të cilin do të marrë pjesë aktori i ri.

Aktorja 23-vjeçare do të marrë pjesë në një serial të quajtur Cranberry Sherbet, i cili do të transmetohet në Show TV sezonin e ardhshëm. Rikthimi i Sıla Türkoğlu në ekran bëri një ndikim të madh. Të gjithë pyesnin se kush do të ishte partneri i tij në këtë dramë.

Partneri i Türkoğlu eshte Doğukan Güngör. Sipas lajmit të Birsen Altuntaş; Partneri i Sıla Türkoğlu, personazhi Fatih, në serialin ku trajtohet me një gjuhë efektive konflikti i madh dhe procesi i mirëkuptimit, që nisi me dashurinë e fëmijëve të familjeve në dy skaje të ndryshme.

Seriali Cranberry Sherbet, i shkruar nga Melis Civelek dhe Zeynep Gür, skenaristet e serialit Molla e Ndaluar, do të tregojë ngjarjet tragjike mes dy familjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *