Nuk ka përmirësime për serinë Mbreteresha (Kralice)

0

Të mërkurën, më 29 mars, publiku u shfaq episodi i dytë i serialit turk Kralice / Mbreteresha, i cili transmetohet në Kanal D mbrëmjet e së mërkurës dhe që u paralajmërua me optimizëm.

Shkëlqyerja Burcu Ozberk, një nga aktoret turke më të kërkuara të serialeve komedi romantike, këtë herë po tërheq vëmendjen me performancën e saj dramatike.

Aktori shumë i talentuar turk Gokhan Alkan, nga ana tjetër, gjeti një histori dramatike efektive pas serialit Kalp Yarasi / Plagë në zemër.

Seriali i quajtur Kralice / Mbreteresha është përshtatur nga seriali amerikan Queen Sugar dhe është një projekt ambicioz. Megjithatë, pavarësisht këtij pretendimi, vlerësimet nuk janë shumë të mira.

Vlerësim i keq

Seriali Kralice / Mbreteresha, episodi i parë i të cilit u transmetua javën e kaluar, ishte shumë nën mesataren dhe arriti të arrijë vlerësime të ulëta. Vendi i nëntë në grupin AB, si dhe kategoria totale dhe vendi i njëmbëdhjetë në grupin e vlerësimit ABC1 nuk rezultuan të suksesshme.

Ata që prisnin një rritje të vlerësimeve për episodin e dytë të transmetuar më 29 mars, nuk gjetën atë që shpresonin përveç një rritje të vogël të vlerësimeve.

Seriali “Kralice” përfundoi sërish në kategorinë totale dhe grupin e vlerësimit AB si i 11-ti ditën e transmetimit. Në ABC1 u fitua vendi i nëntë, ashtu si herën e kaluar. Mbetet për t’u parë nëse shenja e një kërcimi në vlerësim, e cila nuk erdhi në pjesën e dytë të serialit, do të ndodhë javën e ardhshme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *