Fillimi i keq i serialit turk Kralice / Mbreteresha (Foto)

0

Burcu Ozberk dhe Gokhan Alkan luajnë në serialin Kralice / Mbreteresha, episodi i parë i të cilit u transmetua në Kanal D të mërkurën, më 22 mars.

Seriali, i cili shquhet si një histori për mashtrimin, është përshtatur nga seriali amerikan Queen Sugar.

Vlerësimet e episodit të parë të projektit Kralice / Mbreteresha ishin objekt kurioziteti. Në karvanin e serialeve të suksesshme televizive të Kanal D viteve të fundit, projektet në sezonin 2022-2023 nuk dhanë rezultate të mira.

Seriali O Kiz / That Girl arriti në finale dhe nuk mbijetoi deri në fund të sezonit. Seriali Veda Mektubu / Letër Lamtumirës nuk mori atë që pritej pas 4 episodeve të para.

U shtrua një pyetje, cilat ishin rezultatet e shikueshmërisë së episodit të parë të serialit Kralice dhe a mund të jetë i kënaqur Kanal D me këtë situatë? Kur shikojmë vlerësimin e episodit 1 të serialit Mbretëresha, duket se gjërat nuk janë shumë mirë.

Vlerësim rreth 2

Duhet theksuar se seriali arriti rezultate dukshëm nën mesataren në të gjitha grupet e audiencës dhe ishte në nivelin e një vlerësimi rreth 2. Në një ambient ku Kanal D nuk i pëlqente statusi i Veda Mektub, fakti që fillimi i keq i serialit Kralice spikat.

Ky serial i ri turk zuri vendin e 11-të në kategorinë totale me episodin e tij të parë. Seriali, i cili ishte i 9-ti në Grupin AB, e mbylli ditën në vendin e 11-të në ABC1.

Edhe pse vlerësimi fillestar nuk është i mirë, do të jetë e pashmangshme që interesi të rritet pak më shumë kur historia të kalojë nga pika e mashtrimit në fazën e ndërtimit të një jete të re në pjesët e mëvonshme të serialit Mbreteresha. Por nëse këto vlerësime do ta kënaqin Kanal D, mbetet për t’u parë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *