Burak Ozcivit dhe skandali që nuk ndodhi kurrë

0

Burak Ozcivit është një nga aktorët më të njohur turk, për këtë nuk ka dyshim. Çdo përmendje e emrit të tij tërheq shumë vëmendje. Tani ai ishte një aktor në një “skandal”, që në fakt nuk ekziston. Ja për çfarë bëhet fjalë.

Burak Ozcivit është fotografuar me yllin e Hollivudit Kevin Spacey gjatë vizitës së tij në Kupën e Botës në Katar. Fotoja e tyre së bashku ngjalli shumë komente të zemëruara në rrjetet sociale, por edhe te kolegët e aktorit. Ozcivit akuzohet se ka komunikuar fare me një person që dyshohet për ngacmim. Fakti që Kevin Spacey nuk u dënua në të vërtetë për atë për të cilën u akuzua është lënë plotësisht jashtë këtu. Duket se ndonjëherë njerëzit anashkalojnë prezumimin e pafajësisë dhe se vetëm të qëndrosh pranë një personi të tillë dhe të bësh një foto me një yll filmi si Spacey është vërtet “ngjitëse”.

Burak vendosi t’i qetësojë të gjithë për këtë skandal dhe ka hequr nga llogaria e tij në rrjetet sociale foton me yllin e Hollivudit. Pas kësaj ai ka lëshuar një deklaratë në të cilën ka deklaruar se nuk ishte në dijeni të historisë skandaloze rreth aktorit të njohur amerikan. Kur mësoi detajet e gjithë kësaj, bëri atë që duhej. Burak Ozcivit shtoi se shprehimisht është kundër sjelljeve të tilla dhe atyre situatave.

Megjithatë, pyetja është se sa gabim bëri Ozcivit dhe a pati ndonjë skandal? Së pari dhe më kryesorja, Kevin Spacey nuk është dënuar për krimet për të cilat akuzohet. Kjo çon në pyetjen kryesore, ku ka shkuar prezumimi i pafajësisë? A nuk janë njerëzit të pafajshëm derisa të vërtetohet fajësia? Po sikur të shpallet i pafajshëm? Dhe a është kaq e tmerrshme dhe një skandal i tillë një foto me një person që është një yll i vërtetë i filmave të Hollivudit dhe që nuk është dënuar për vepra kriminale?

Ose përsëri, për të njëqindtën herë në gjithçka – shkoi shumë larg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *