Tuba Buyukustun ka bërë një tjetër rrëfim për jetën e saj private

0

Aktorja Tuba Buyukustun u përfol edhe kur u bë e njohur me rolin e saj në serialin Zeytin Agaci / Olive Tree, i cili u filmua për Netflix gjatë verës.

Aktorja e cila u bë e njohur në shumë vende të botës për produksionet ku mori pjesë, aktualisht jeton në Paris. Tuba Buyukustun dikur ishte e martuar me kolegun dhe regjisorin e saj Onur Saylak dhe vajzat e saj binjake Toprak dhe Maja, të lindura nga ky bashkim, aktualisht po studiojnë në një shkollë në Paris.

Tuba Buyukustun nuk largohet nga krahu për edukimin e vajzave të tij. Aktorja ka folur për jetën e saj të re në Paris për revistën për të cilën ka dhënë një intervistë së fundmi. Ajo ka bërë edhe disa rrëfime për veten e saj! Aktorja ndau botën e saj të brendshme. Tuba e cila ishte para objektivit të revistës Elle tha:

“Jam ende në procesin e njohjes me veten. Unë jam duke ndryshuar vazhdimisht. Kam shumë detaje; Nëse përcaktoj njërën, do të ishte e padrejtë me tjetrën. Jam shumë i lumtur kështu siç jam. Jam i lumtur që jam i tillë me gjykimet, gabimet, veprimet dhe dështimet e mia”.

Duke u përpjekur të mësohet me jetën e saj të re në Paris, aktorja thotë se shpesh ecën në rrugët e qytetit dhe viziton ekspozita. Edhe pse jeta e saj është një kuriozitet në faqet e revistave, aktorja pranon se nuk jeton në ekstreme. Buyukustun shtoi: “Edhe pse shkoj në ekstreme në ndjenjat e mia, nuk jam dikush që jetoj në ekstreme si një mënyrë jetese. Në mua ka një Tuba që ata që e shikojnë nga jashtë nuk e shohin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *