Ne epizodin e radhes, Jamani i ve flaken shtepise, Feriti e shpeton ate (Video)

0

Ne epizodin e radhes do te ndiqni se si Jamani nga hutia per ate qe ka kuptuar i ve flaken shtepise duke qene mbrenda saj. Ne nje moment Feriti me Ajshen kalojne prane shtepise dhe shohin se dicka nuk eshte ne rregull. Me pas Feriti arrine te shpetoj Jamanin dhe te nxjerr nga shtepia…Per me teper ndiqni videon me poshte…

Check out the video below:

Opsioni i dyte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *