Tariku hjek krejtesisht floket. Ka ndryshuar shume sa qe nuk do e njihni (Foto)

0

Emrah Akduman, i cili filloi të njihet duke marrë një rol në serialin e përditshëm Ankarasë Mos më lër të shkoj, po përjeton lumturinë e të bërit baba.

Duke ndarë gëzimin e tij në rrjetet sociale, Karaduman përdori këto deklarata:

“Vajza ime e dashur ka lindur në ditën e parë të vitit të ri.Është ndjenja më e pastër dhe më e bukur që nuk mund të përshkruhet në jetë.

Ndjenjat e mia janë të papërshkrueshme.
Sigurisht, pashë edhe sa sakrificë dhe durim i madh është mëmësia.

Nënat nuk paguhen kurrë. Këtë e kuptova shumë më mirë kur nisa lindjen… nuk e shpjegoj dot me fjalë. Unë do të përpiqem ta rris fëmijën tonë si një individ dashamirës për vendin dhe kombin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *