Ne serial e bie e Esinit, por e dini se kush eshte nena e Xhansus ne jeten reale!? (Foto)

0

Kush është Cagla Cukurova? Çağla Çukurova ka lindur më 17 shkurt 1994 në Stamboll. Studimet e larta i
kreu në Departamentin e Inxhinierisë, Mekanike në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme.

Çagla Çukurova, e cila fitoi famë me konkursin Miss Turqia të mbajtur në vitin 2016, u zgjodh
Mbretëresha Ndërkombëtare, por ajo vendosi të tërhiqej nga gara dhe të kthejë kurorën e saj.

Bukuroshja e regjistruar, e cila më pas iu drejtua aktrimit sipas ofertave që mori, kaloi para
kamerave në vitin 2018 me serialin “Mos më lër të shkoj” dhe pati një shkëputje të rëndësishme
me personazhin e Cansu në serial.

Çağla Çukurova, e cila është shenjë e Ujorit, është 1.76 metra e gjatë dhe 54 kilogramë peshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *