Osman Kozani behet gjysh per here te pare(Foto)

0

I lindur në Stamboll, Nusret Şenay ka lindur më 17 prill 1960. Pasi ka përfunduar arsimin universitar në
Universitetin e Ankarasë, Fakulteti i Gjuhës, Historisë dhe Gjeografisë, Departamenti i Teatrit, aktori i
teatrit dhe kinemasë, Şenay, punon në Drejtorinë e Teatrove Shtetërore të Ankarasë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *