Interviste me aktorin Emrah Akduman (Tarik) nga seriali Mos me Braktis

0

A keni qenë në një dramë të përditshme më parë?
Jo, është hera ime e parë që luaj në dramën e përditshme. Kemi punuar shumë për pesë muaj. Ne bëmë finalen e sezonit, por sapo kemi filluar. Unë kam qenë në disa seriale dhe filma më parë, por ky serial ishte një përvojë shumë ndryshe për mua.

“Vëmendja më bën të lumtur”

Në çfarë aspekti?
Kjo është hera e parë që luaj një personazh kaq intensiv. E kupton më shumë se po prek publikun në serialet e përditshme. Sinqerisht, unë e vura re këtë më shumë sesa seritë javore. Seriali ynë u transmetua në janar dhe çdo episod rriti audiencën e tij. Ne mundëm të preknim publikun.

Si ju bën të ndiheni interesi publik?
Unë jam shumë i lumtur. Unë shoh që ata kanë adoptuar karakterin e Tarik. Vlerësimi i vërtetë janë reagimet që marr nga rruga.

Keni pasur ndonjë rezervë për transmetimin e serialit gjatë ditës?
Pas leximit të tregimit, ai ankth u zhduk. Ne po bëjmë një punë që i çon njerëzit në vende të ndryshme dhe i largon nga rutina e tyre e përditshme. Kompania jonë e prodhimit tashmë ka shumë përvojë në seritë e përditshme.

Cili është ndryshimi në tempo me serialet javore?
Nuk ka asnjë ndryshim midis ritmit të punës së serive javore dhe serive ditore. Gjëja që bën dallimin këtu është vendi. Jemi duke xhiruar serialin në Ankara; Ka komoditetin që të jep. Mjedisi kaos në Stamboll nuk ekziston në Ankara.

Çfarë përgjegjësie keni ndjerë për personazhin e Tarık?
Tarik është një nga personazhet kryesore që ushqen historinë. Sigurisht, kjo është një përgjegjësi e madhe. Familja Sayar është një nga familjet më të mëdha në Ankara. Tarık, djali i madh i kësaj familjeje të pasur, ishte trashëgimtari i familjes dhe kompanisë.

Historia e Tarık-ut bëhet shumë e habitshme drejt kapitujve të fundit. Mund të flisni pak?
Tarik është një burrë shumë i lidhur me vlerat familjare. Ai nuk e takoi dashurinë deri në moshën 30-vjeçare. I bën një premtim Meltemit, vajzës së partnerit tjetër të kompanisë dhe qëndron me gojë për 10 vjet. Një ditë, kur shkon në fshat për të kërkuar tokë, Sıla e has dhe i bën shumë përshtypje.

Çfarë do të ndodhë më pas?
Tarık është i martuar me Sıla dhe është shumë i dashuruar pas saj. Për këtë arsye, ai madje rrezikon të largohet nga pozicioni në kompaninë e tij. Ajo dëshiron të kalojë jetën e saj të ardhshme me Sıla, por Meltem nuk do t’i lërë të qetë.

Si u interesuat për aktrim?
Babai im është pensionist i Teatrit Shtetëror dhe skenarist. Nëna ime ka luajtur edhe në teatro private për vite me radhë. Është një industri në të cilën jam rritur dhe nuk e njoh. Në mënyrë të pashmangshme, ajo ishte e rrënjosur në mua. Me emocionin që ndjeva kur dola për herë të parë në skenë, kuptova se duhej të bëja këtë punë. Më pas kam marrë trajnime dhe vazhdoj t’i ndjek.

Ku mendoni se e keni bërë shpërthimin kryesor?
Mund të them që kam bërë shpërthimin e vërtetë me këtë serial. Në fakt, të mos e quajmë shpërthim, vepra që arrita në masë më të madhe ishte “Mos më lër të shkoj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *