SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Zejnep nga Dashuri e Zezë vishet nuse për të dytën herë (VIDEO)

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Aktorja e njohur Hazal Filiz Küçükköse u bë e njohur nga roli i saj si Zejnep nga “Dashuri e pafund”. Aktorja ka ndërmarrë një sërë rolesh dhe i fundit ka qenë ai ku ajo ka luajtur rolin e protagonistes. Seriali titullohet “Ruya” dhe në krah të Hazal interpreton një tjetër emër shumë i njohur në Turqi, Ceyhun Menguroğlu. Në episodet që do të transmetohet këtë javë në Turqi, Hazal do të vishet nuse! Shiheni në këtë video sa e bukur duket ajo!
Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.