SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

VIDEO: FANSAT TË ÇMENDUR – BLLOKOJNË RRUGËT PËR MURAT BOZ DHE BURAK OZCIVIT

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
Dy aktorët e njohur të kinematografisë turke Murat Boz dhe Burak Ozcivit ndodhen aktualisht në Riza ku priten të xhirohen skenat e fundit të filmit “Vëllai im 2”. Siç mund të shihet edhe nga videot e postuara në Instagram nga dy aktorët ka qenë thuajse e pamundur për ta për të lëvizur lirisht në qytet duke qenë se fansat i kanë “rrethuar”. Ata kërkonin të bënin fotografi apo të merrnin autografe nga dy yjet e tyre të preferuar. “Ju falenderojmë të gjithëve për mikëpritjen tuaj” – shkruan Boz në përshkrimin e kësaj video

Lexoni me shume tek: www.tring.al


Check out the video below:

#rize den sevgiler.👌

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on


openload eshte me poshte

Misafirperverlikleriyle bizi bağrına basan Rize halkına sonsuz teşekkürler. #Rize

A post shared by Murat Boz (@muratboz) on

Leave a Comment

Your email address will not be published.