SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Talenti i fshehur i Baris Arduc – Mos e humbisni këtë video!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
Baris Arduc nuk është vetëm një aktor i talentuar por edhe një këngëtar shumë e mirë. Edhe pse nuk e kemi parë shpesh të marrë mikrofonin e të këndojë, nuk kanë qenë të paktë ata që e kanë vlerësuar talentin e tij në muzikë. Aktori i njohur i serialit “Dashuri me Qira” ka kënduar në programe të ndryshme në Turqi dhe ne ju sjellim në vëmendjen tuaj një prej tyre. A nuk mendoni edhe ju se Baris ka një zë të mrekullueshëm?


Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.