SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

NDRYSHIMET NË MOMENT TË FUNDIT NË FILMIN KU INTERPRETOJNË DEFNE DHE OMER

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Vetëm pak javë para premierës së madhe me 10 nëntor, filmi turk me çiftin protagonistë Baris Arduc dhe Elcin Sangu ka ndryshuar emrin nga “Yimda Kal” në Mutluluk Zamani (Koha për lumturi).
Skenat e fundit të filmit janë xhiruar e gazetat turke duket se janë pushtuar nga këto imazhe të bukura.
Këto fotografi janë shkrepur gjatë xhirimeve në Heybeliada, një nga ishujt më të mëdhenj në Turqi në afërsi të Stambollit.

Özlemişiz😊10 Kasım' da buluşmak üzere 😎@yanimdakalfilm

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Leave a Comment

Your email address will not be published.