SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Mos u dorezo – PROMO – EPIZODI 130

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓


Merti ndien mungesën e të atit dhe e kërkon me ngulm. Nazani me Elmasin zihen sërish brenda shtëpisë. Kush do ta sulmojë Jagmurin në këtë konflikt që do të marrë përmasa tragjike?


Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *