SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Martesa e Burak dhe Fahriye në krizë, vetëm pak kohë pas dasmës

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.

“Dashuri e pafund” ishte pa diskutim një prej serialeve më të ndjekura turke, veçanërisht nga shqiptarët. Suksesin e shikueshmërisë së lartë, ky serial po vazhdon ta ketë edhe në shumë vende tjera të botës. Të njëjtën gjë mund të themi edhe për “Lovebird – Trumcaku”, serialin e transmetuar në Tring dhe mjaft të ndjekur nga shqiptarët.

Aty Burak interpreton në krah të bashkëshortes së tij, Fahriye Evcen, me të cilën së fundmi ka pasur disa probleme, siç raportojnë mediat turke.
Bëhet fjalë për një rol të ri filmik të Burakut, i cili mesa duket ka qenë shkas që mes dyshes të lind një debat.>/>

Ende nga çifti nuk është konfirmuar asgjë, mirëpo flitet në mediat se martesa e tyre është në krizë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.