SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Lajmi për të cilin po flasin të gjithë: Martohet Baris Arduc dhe Gupse Ozay?

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Kohët e fundit nuk kishim dëgjuar shumë për jetën private të aktorëve Baris Arduc dhe Gupse Ozay derisa në mediet turke u publikua një lajm që i habiti të gjithë. Kështu, thuhej se çifti i njohur është martuar. Ishte vet aktori i njohur i serialit “Dashuri me Qira”, ai i cili i mohoi këto zëra.”Kur të vijë koha sigurisht që do të martohemi por nuk më pëlqen të flas shumë për jetën time private” – u shpreh aktori i cili përgënjeshtroi gjithashtu lajmin e përhapur në media. Gupse Ozay dhe Baris Arduc kanë thuajse 3 vitë të dashuruar. Ata u njohën në xhirimet e filmit “Deliha”.Ndër të tjëra, aktori dha edhe një lajm të mirë për fansat e tij. Këtë verë, do të mund ta shohim në ekran me një projekt të ri.

Ankara turnesi by @mikailyilmaz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by Gupse Ozay (@gupseo) on

Leave a Comment

Your email address will not be published.