SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Kadir Dogulu dhe Neslihan Atagul ndërmarrin një investim të madh

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Kadir Dogulu dhe Neslihan Atagul u bënë disa javë më parë pjesë e një fushatë të një marke të njohur për syze dielli. Sipas mediave turke, dy aktorët fituan një shumë të madhe parash nga ky projekt dhe kanë vendosur që me to të blejnë një tokë në Malet Kaz. Toka ka kushtuar plot 1 milion lira dhe dhe çifti i njohur do ta kthejë atë në një fermë organike.
Sipas gecce.com, ka qenë Kadir ai që ka këmbëngulur për të bërë këtë investim. Ai njihet për pasionin e tij për natyrën dhe shpesh i pëlqen të bëjë kamping e të fle jashtë në pyjet e Stambollit.

#Türk #drillforskill #drillforspeed

A post shared by Kadir Doğulu (@kadirdogulu) on

Örgüde 1 numara! #NeslihanDoğulu She made it!

A post shared by Kadir Doğulu (@kadirdogulu) on

Leave a Comment

Your email address will not be published.