SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Imazhi i ri i Ozcan Deniz dhe Asli Enver në sezonin e dytë të Nusja nga Stambolli lë pa fjalë fansat

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Seriali i mirënjohur “Nusja nga Stambolli” i cili vjen çdo të premte, ora 21:00 në Jolly HD ka nisur xhirimet për sezonin e tij të dytë. Menjëhere, vihet re ndryshimi në pamje i aktorit kryesor Ozcan Deniz. Duket se fansave i ka pëlqyer shumë pamja e re e aktorit.
“Mos i lyej më flokët. Kështu je akoma më i pashëm” – ishin disa nga komentet e ndjekësve në Turqi. Edhe Asli Enver ka ndryshuar modelin e saj të flokëve. Po ju a ju pëlqejnë më shumë kështu?

1 Comment

  1. lirika

    ,,,te mrekullueshem jane,,,nje interpretim i shkelqyer i te dy aktoreve,,, e pres me padurim vazhdimin e ketij filmi,,,

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.