SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Gruaja e Ozcan Deniz përfundon në çdo media në Turqi; shkak bëhet veshja e saj

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktori Ozcan Deniz dhe bashkëshortja e tij janë në pritje në fëmijës së tyre të parë.

Thuajse 8 mujshe shtatzënë, Feyza nuk është shëndoshur aspak, përkundrazi ajo mund të veshë të njëjtat rroba.

Në fakt, kjo ka qenë arsyeja pse 25 vjeçarja ka përfunduar në faqe të parë të medieve në Turqi. Gazetarët kanë krahasuar dy fotografi të saj ku duket e veshur me një njëjtat pantallona dhe me pellushin e saj të kuq.

Veshja e saj e njëjtë tërhoqi vemëndjen dhe nuk munguan komentet se Feyza nuk qenka aspak e dhënë pas shopping.

Leave a Comment

Your email address will not be published.