SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

FLET E DASHURA E BURAK DENIZ: JA ÇFARË MENDOJ KUR E SHOH ATË TË PUTHET ME HANDE ERCEL

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices.

Büşra Develi është një aktore e njohur në Turqi dhe gjithashtu e dashura e Burak Deniz, aktorit të njohur si Murat në serialin “Jetë”.
Janë skenat në serial midis Murat dhe Hajat, ato që kanë bërë që Busra të pyetet nga gazetarët se si ndihet kur sheh të dashurin e saj me dikë tjetër. “Është e mundur të puthësh dikë dhe të mos ndjesh asgjë për të. Kjo ndodh në shumicën e filmave apo serialeve. Edhe unë, tek kam interpretuar role të tilla nuk kam ndjerë asgjë romantike, thjesht jam munduar të intërpretoj sa më mirë rolin.
Kur ndjenjat hyjnë në mes është e vështirë të luash mirë. Të interpretosh me ndjenja dhe të interpretosh vetëm personazhin tënd janë dy gjëra krejt të ndryshme.” Burak dhe Busra u dashuruan së bashku tek interpretonin në “Tatlı Küçük Yalancılar” në vitin 2015.

In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.

Leave a Comment

Your email address will not be published.